ABS Splinter Amsterdam verzorgt al sinds 1958 reparaties van autoschade.

Jan Splinter begon een eerste werkplaats in Landsmeer, maar al snel werd deze te klein. Om die reden is men verhuisd naar het industrieterrein achter de Stentorstraat in Amsterdam-Noord. Toen ook deze ruimte te klein werd, is het schadeherstelbedrijf naar de Compressorstraat in Amsterdam gegaan.

Sinds 2001 is het bedrijf gevestigd aan de Computerweg 61 in Amsterdam-Noord. In dit futuristische gebouw staan de medewerkers voor u klaar om met de modernste technieken uw auto te herstellen.

Sinds 2018 is er een Hightech schadeherstel vestiging aan toegevoegd op de Softwareweg 3 in Amsterdam-Noord (naast Allround schadeherstel vestiging).

Het bedrijf is sinds haar oprichting in handen van de familie Splinter. Van Jan Splinter ging deze over op zijn zoon, dochter en schoonzoon. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de kleinzoon. Al die jaren staan klantvriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ABS Splinter Amsterdam

Schade?
Direct melden!

Via ons online schadeformulier kunt u eenvoudig en snel schade melden.

Schade melden

Direct schade melden

Schade melden? Vul onderstaande velden in en upload uw schadeformulier of foto’s van uw schade. Wij zorgen dan dat uw melding in behandeling wordt genomen.

Schadeformulier en/of schadefoto's (meerdere documenten in een .zip bestand zetten)

Uw bericht is ontvangen!