Splinter Amsterdam is een vertrouwensreparateur voor verzekeringsmaatschappijen, wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen, overheidsinstellingen, diverse dealers en vele particulieren.

Dankzij deze status als vertrouwensreparateur vertrouwt de verzekeraar ons de schade toe zonder tussenkomst van hun schade-expert.

Het bedrijf wordt al drie generaties door de familie Splinter gerund. In al die jaren heeft Splinter oog gehad voor alle merken auto’s, waarbij zij continu heeft bewezen voor vakmanschap te staan.

Autoschade wordt snel en vakkundig hersteld door een team van deskundige medewerkers. Met behulp van de nieuwste technieken en apparatuur worden zowel grote als kleine reparaties uitgevoerd.

Wij zijn aangesloten bij ABS en BOVAG. Daarbij zijn wij ook DUURZAAM KIWA gecertificeerd.

Klantvriendelijkheid en een perfect en veilig gerepareerde autoschade staan bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam en verantwoord ondernemen
Wij proberen elke dag weer de standaard te zetten om duurzaam te ondernemen.

We hebben hier overigens bij de bouw in ons nieuwe pand voor het hightech schadeherstel enorm veel rekening mee gehouden en maken we ook regelmatig aanpassingen in de reeds bestaande schadeherstelprocessen. Onze focus op duurzaamheid zit hem ook in het elektrisch rijden.

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het herstellen van schades, maar ook ons vervangend vervoer is veelal elektrisch en hybride. 

 

Direct schade melden

Schade melden? Vul onderstaande velden in en upload uw schadeformulier of foto’s van uw schade. Wij zorgen dan dat uw melding in behandeling wordt genomen.

Schadeformulier en/of schadefoto's (meerdere documenten in een .zip bestand zetten)

Uw bericht is ontvangen!