Autoschade? Wij adviseren u graag! Een kras, een deuk of total loss: het zorgt altijd voor extra handelingen waar u helemaal niet op zit te wachten. Verzekeringen, formulieren, taxaties en eventueel het inschakelen van schade-experts. ABS Autoherstel de Laat neemt dit alles graag van u over. 

Wij staan voor Altijd thuis in Excellent Schadeherstel. Met ruim 50 jaar ervaring en specialisatie in verschillende merken helpen wij u graag verder. Dat geldt zowel voor onze service als het schadeherstel zelf. We staan onze klant graag met een glimlach te woord en nemen wij het proces voor u volledig over. Wij ontzorgen u graag, de koffie staat altijd klaar! 

Wij zijn een allround bedrijf waar kwaliteit en service voorop staan. Wat de autoschade ook is, u kunt erop vertrouwen dat onze mensen de schade vakkundig herstellen. Denk aan uitdeuken zonder spuiten, het spuiten van onderdelen of de hele auto en herstellen en/of vervangen van onderdelen. Onze vakkundigen zijn volgens de richtlijnen van FOCWA en VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf) volledig opgeleid en gecertificeerd. Ook investeren wij continu in kennis en kunde op het gebied van ADAS-systemen (rijhulpsystemen) en in nieuwste technieken voor bijvoorbeeld aluminium herstel. Tevens zijn wij als erkend FOCWA autoruitherstelbedrijf aangesloten bij GlasGarage.

Sinds 2019 zijn wij ook een Tesla Approved Bodyshop. Dat betekent dat wij getraind zijn om de werking en veiligheid van uw Tesla na schadeherstel te garanderen. Tevens hebben wij merkerkenningen voor Mazda en Nissan,  maar door onze ABS Totaalherstel methode kunnen wij met de juiste kennis en op de meest efficiënte manier iedere schade repareren mét behoud van geldende (fabrieks-)garanties. Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen, verschillende leasemaatschappijen, fleetowners, dealers en particuliere klanten. 

Plaatwerkerij

De (de-)montage vindt plaats en de onderdelen worden vrijgemaakt voor herstel. Plaatwerken omvat een aantal facetten van schadeherstel. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het uitdeuken van onderdelen, maar ook zaken als richten en het lassen aan de carrosserie maken onderdeel uit van dit vakmanschap.

Wij werken met de meest moderne gereedschappen en apparatuur. Zo zijn wij voorzien van computergestuurde meetsystemen, richtbanken en moderne lasapparatuur. Onze medewerkers worden continu getraind om ook bij de nieuwste auto's perfect herstel uit te voeren.

Spuiterij

Onze voorbewerkers nemen de reparatie over van de plaatwerkers. Wij zorgen ervoor dat de herstelde delen in verschillende schuurstappen helemaal strak worden. Daarna worden de delen in de grondverf gespoten en met infrarood gedroogd en vervolgens nog eenmaal uitgeschuurd. Voordat wij de auto afplakken wordt alles grondig schoongemaakt, uitgeblazen en ontvet. Zo voorkomen wij stofvorming in het spuitproces. De auto kan nu de spuitcabine in waar continue afzuiging is om zo stofvrij mogelijk te kunnen werken.

Intussen is onze spuiter bezig om de juiste kleur samen te stellen voor uw auto. Hij kan hier gebruik maken van de Sikkens Colorchecker om tot de goede kleur te komen. Na het aanbrengen van het juiste aantal laklagen gaat de cabine stoken om de verf uit te harden.

 

De puntjes op de ‘i’

Naderhand wordt de auto van binnen en buiten gewassen. De herstelde (of vervangen) onderdelen worden gecontroleerd en gepoetst en tot slot vindt er een minutieuze eindcontrole plaats.

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Wij proberen elke dag weer de standaard te zetten om duurzaam te ondernemen. We maken regelmatig aanpassingen in de reeds bestaande schadeherstelprocessen en kiezen zorgvuldig onze producten. Wij zijn aangesloten bij ABS coöperatie en BOVAG. Daarbij zijn wij ook door Kiwa erkend als duurzaam autoschadeherstelbedrijf. De werkplaats is voorzien van LED verlichting, we bieden veelal duurzaam vervangend vervoer, gebruiken watergedragen lakken (Sikkens) en scheiden het afval van de gebruikte producten. Samen denken we aan de toekomst! 


Heeft u vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op, en u bent uiteraard van harte welkom op onze vestiging in Heerhugowaard!

Kijk eens rond bij ABS De Laat

IMG_5924-min.jpg
IMG_5939-min.jpg
IMG_5966-min.jpg
IMG_6008-min.jpg
IMG_6056-min.jpg
IMG_6195-min.jpg
IMG_6235-min.jpg
IMG_6325-min.jpg

Contact opnemen met
ABS Splinter?

020 - 631 2735
schade@splinternieuw.nl

Bedrijventerrein NDSM
Computerweg 61
1033 RH Amsterdam
Schade melden

Contact opnemen met
ABS de Laat?

(072) 571 2390
info@absdelaat.nl

ABS de Laat
Newtonstraat 38
1704 SB Heerhugowaard
Schade melden

Direct schade melden

Schade melden? Vul onderstaande velden in en upload uw schadeformulier of foto’s van uw schade. Wij zorgen dan dat uw melding in behandeling wordt genomen.

Schadeformulier en/of schadefoto's (meerdere documenten in een .zip bestand zetten)

Uw bericht is ontvangen!